Så får du en lyxig bar hemma

Att ha en egen lyxig hemmabar är fantastiskt. Det finns olika lösningar för att göra en bar hemma. Genom att interagera olika barredskap i inredningen kan du få en riktig barkänsla.

Om du vill ha en barkänsla hemma finns det bra knep som du kan använda dig av för att få det. Det finns många bra lösningar som kan göra att en del av hemmet får en barkänsla. Den sak som du ska göra är att investera i bra bartillbehör hos Leilas General Store som verkligen ger den rätta känslan. När du ska ha en hemmabar behöver du olika slags tillbehör för att du ska kunna göra goda drinkar och det är en stor fördel om tillbehören är snygga. Att ha en bar hemma är inte bara perfekt när du ska skaka drinkar till speciella tillfällen utan det är även snyggt att interagera i inredningen.

Var kreativt i tanken

När du ska göra en bra kan du göra det på olika sätt. Du kan välja att ha en drinkvagn, göra en minibar i bokhyllan eller i köket alternativt att ha en stängd bar i ett skåp eller i en garderob. Du kan åstadkomma en hel del på en liten yta. En bar kräver faktiskt inte alls stor plats. Det enda du behöver är ett kreativt tänkande.

Barn i köket eller i bokhyllan

Att ha en bar i köket är verkligen passande. Då kan du ha en del av köket som bar och använda samma inredning som till det övriga köket. Du kan välja att ha en vin- och drinkkyl med genomskinliga dörrar, det är även en snygg detalj. Låt redskap som barmått, shaker och drinkpinnar stå framme och bli en del av inredningen. Det förstärker även barkänslan. Du kan ovanför en bänk ha antingen stängd eller öppen förvaring där du har olika glas. Du kan göra likadant i en bokhylla om du inte vill ha baren i köket. Att inreda med en drinkmeny som du hänger upp på lämpligt ställe kan också vara något som förhöjer barkänslan.

Välj rätt möbler

I köket kan du inreda med snygga barstolar om exempelvis har en köksö eller en utskjutande bardel. Om du har baren i vardagsrummet kan du inreda med lämpliga möbler som exempelvis två snygga fåtöljer i skinn eller textil och ett tilltalande bord.